Postanite spremljevalec PEŠBUSA – zbiranje prijav za 2019/2020

Spoštovani starši, stari starši, tete in strici in ostali prostovoljci,

v letošnjem šolskem letu smo na OŠ Škofja Loka-Mesto s pomočjo Občine Škofja Loka in SPVCP pričeli izvajati projekt PEŠBUS. Namenjen je učencem 1. in 2. razreda. Starši in učenci so bili nad projektom navdušeni, dokaz za to je, da nekaj prog deluje že od začetkov šolskega leta.

Vsi bi si želeli, da bi PEŠBUS lahko izvajali tudi v naslednjem šolskem letu, zato upamo, da bo to mogoče.

Ne veste, kaj je PEŠBUS? Preberite …

Pri iskanju spremljevalcev – prostovoljcev potrebujemo vašo pomoč in sodelovanje. Iščemo zanesljive osebe, ki bi bile pripravljene ob dnevih, ko poteka pouk, “žrtvovati” pol ure svojega časa in spremljati v šolo naše najmlajše učence. V primeru, da ste to vi, potem nikar ne čakajte ampak čimprej izpolnite prijavnico in jo oddajte čimprej. Seveda verjamemo, da vi ne utegnete, ker morate v službo. Prepričani pa smo, da v svoji soseščini poznate ljudi, ki bi v jutranjih urah (med 7.30 in 8.15) utegnili in bi z veseljem spremili otroke do šole. Če je temu tako, jim pokažite tole vabilo in jim posredujte prijavnico. Prijave zbiramo do konca pouka (24. junij).

Če ne bomo dobili dovolj spremljevalcev, bomo morali izvedbo prilagoditi in omejiti na september, kar se nam zdi velika škoda.

Pešbus – Prijava in izjava za spremljevalce 2019

Vabimo vas, da se vključite kot spremljevalci oz. aktivno pomagate pri pridobivanju prostovoljcev za PEŠBUS. In sicer tako,  da osebno nagovorite in povabite svoje sorodnik ali znance, jim posredujete informacije in prijavnico ter spodbudite, da postanejo spremljevalci vaših otrok in naših učencev.

Saša Čadež, koordinatorica prometne vzgoje

 

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost