3. dan, tabor, CŠOD Štrk, Ptuj, 8. c, 8. d

3. DAN

Današnji dan je potekal v duhu kolesarjenja in kanujizma za eno skupino, druga skupina pa se je odpravila v zbirni center kjer ločujejo odpadke. V popoldanskem času pa sta se odvijali delavnici lokostrelstva in izdelava kurenta iz naravnih materialov, ki so jih učenci nabrali okoli doma. Zaključili smo večerni program na katerem so se učenci predstavili s pevskimi, plesnimi in igralskimi točkami, ter plesnim rajanjem.

Jutri imamo še dve delavnice, potem pa se bomo po kosilu odpravili proti Škofja Loki.

 

2.DAN

Danes smo po jutranji telovadbi in zajtrku v lepem sončnem vremenu odšli na raziskovanje dravskega polja. Sprehodili smo se ob lepo obdelanimi njivami do ptujskega jezera in se podučili o njegovem nastanku, ki je največje umetno jezero v  Sloveniji. Obiskali smo tudi mestno hišo v Markovcih, kjer smo si ogledali zanimivo zbirko tradicionalnih pustnih mask. Popoldne smo se udeležili delavnice vreme in vremenski pojavi ter imeli športno plezanje. Čakajo nas še družabne in športne igre. Lepo pozdravljamo svoje starše.

 

1.DAN

Ob 11.15 smo srečno prispeli na ČŠOD Štrk. Po uvodnem nagovoru smo se razporedili po sobah in odšli na skupni sestanek, kjer so nas seznanili s pravili bivanja na taboru. Sledilo je kosilo in usmerjen prosti čas. Trenutno potekata dve delavnici, kurentova in lokostrelstvo. Vremenska napoved je ugodna in veselimo se nadaljnjih aktivnosti. Vsi se počutimo dobro in pozdravljamo svoje starše.

8. c in 8. d

 

(Skupno 940 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost