Prenova telovadnice in še kaj…

Pozdravljeni, sem Katja Habicht Zupan, petošolka, članica novinarskega krožka RS, ki se bom to šolsko leto pogosto oglašala v  rubriki Iz kotička naših učencev.

Na šoli se je med poletnimi počitnicami prenovilo kar nekaj stvari.

Da bodo naši odmori spet aktivni, so nam učiteljice in učitelji na hodnikih narisali polja za nogomet, kačo, številke, ristanc in podobno. Nova sta tudi asfalt in pokrita kolesarnica pred šolo.

Predvsem pa je prenovljena telovadnica. Stene so prebeljene, parket je nov, s prenovljenimi črtami, nova sta tudi dva letvenika, koša ter gola.

V sredo, 13. septembra, je potekalo odprtje nove telovadnice. Udeležili smo se ga učenci, učitelji, ravnateljica in župan. Prireditev se je pričela s plesom, nadaljevala pa z govorom gospe ravnateljice in župana. Gospod župan je povedal, da smo denar za prenovljeno telovadnico zbrali skupaj. Pripomnil je še, da je bila prenova nujna, saj ne bi mogli še naprej telovaditi v dotrajani telovadnici.

Naša šola je najstarejša šola v Škofji Loki z največ učenci. Čez pet let nameravamo prenoviti še drugo – manjšo telovadnico. Vsi se bomo trudili, da bomo za prenovljeno telovadnico lepo skrbeli.

(Skupno 396 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost