DECEMBRSKE NOVICE iz KOTIČKA NAŠIH UČENCEV

Pozdravljeni v šolskih novicah.

V torek, 3. 12. 2019 je na naši šoli potekal božični bazar. Obiskovalci so lahko izbirali med veliko različnimi izdelki, ki smo jih izdelali učenci ob pomoči naših učiteljic, učiteljev in seveda staršev. Z izkupičkom in donatorskimi prispevki smo dobro napolnili naš šolski sklad, saj se je nakupovalcev kar trlo.

V sredo, 4. 12. 2019 je v Tržiču potekalo tekmovanje v nogometu za starejše učence, na katerem je ekipa naše šole zmagala. Na ta uspeh smo zelo ponosni.

V petek, 6. 12. 2019 je potekal že 3. pohod na Šmarjetno goro, ki ga je organiziralo Društvo za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja. Skupaj so podprli idejo Recimo stop nasilju.

V ponedeljek, 9.12. 2019 je potekal 2. sestanek Šolske skupnosti za razredno stopnjo. Tam smo izvedeli, da vse loške šole skupaj z Društvom prijateljev mladine Škofja Loka pripravljajo dve lepi decembrski prireditvi za otroke. 27.12. lahko ob 16.00 pridemo v Kino Sora. Učenci vseh šol in vrtca bodo tam prebrali voščila Ločanom, po voščilih pa si boste lahko brezplačno ogledali film Ježek in vran na sirovi dirki. Po filmu pa se ob 18.00 v Sokolskem domu začnejo ustvarjalne in kuharske delavnice.

Naslednji dan, 28. 12. 2019 smo ob 17.00 povabljeni na Trg pod gradom, kjer je trenutno postavljeno mestno drsališče. Prišel bo dedek Mraz, učenki dramskega krožka naše šole pa bosta odigrali pravljico Nisem Božiček. Vljudno vabljeni.

Tokratne, decembrsko obarvane novice z naše šole sva za vas pripravili šolski novinarki, petošolki Kaja Goričanec in Brina Gantar.

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost