BOŽIČNO-NOVOLETNI BAZAR

BOŽIČNO-NOVOLETNI BAZAR NA OŠ ŠKOFJA LOKA-MESTO

V ponedeljek, 3. 12. 2018 se je ob 17.00 na naši šoli pričel že tradicionalni božično-novoletni bazar.

Izdelki so postopoma nastajali že od novembra, največ pa je bilo izdelanih na delovno soboto 24. 11., ko je bil v večini razredov tehniški dan. V preteklih letih se je izkazalo, da gredo dobro v prodajo prehrambni izdelki, zato je bilo na stojnicah na voljo veliko različnih piškotov in drugih slaščic, tudi domača vegeta. Obiskovalci so lahko izbirali med domiselnimi unikatnimi voščilnicami, novoletnimi okraski, darilnimi vrečkami, jelenčki, obeski, svečniki, lampioni, koledarji in še in še.

Učenci so pod vodstvom učiteljic in učiteljev izdelke izdelovali večinoma iz darovanega blaga, za katerega so poskrbeli starši in nekatera podjetja, naravnih materialov nabranih v gozdu in odpadnih gradiv, da bi bili stroški za material minimalni.

Obiskovalci so lahko obiskali tudi gostinski kotiček, kjer so se okrepčali s kolački, vročo čokolado ali palačinkami. V predavalnici pa so najmlajši ob 16.30 in 18.00 lahko uživali ob božično-novoletni predstavi, ki so jo pripravili učenci dramskega krožka. Za božično-novoletno vzdušje je letos poskrbel šolski radio, ki je poskrbel, da so se po prostorih širile božično-novoletne melodije, izpolnjevali so tudi glasbene želje.

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost