ROLA, ROLA SE NAM ZDEJ … ‘TRETUČKI’ ROLAJMO NAPREJ ;)

Marsikaj že znamo, a vsega res še ne, a mi se želimo naučiti še VEČ, to se ve!!

Znamo že sami hoditi v šolo, saj smo stari že celih debelih 8 ali 9 let in je jutranja pot v šolo za nas zdravi-jutranji mini izlet. Hodimo po varnih poteh in prečkamo kar nekaj zeber, ki so narisane po tleh. Nekateri živijo malce dlje, zato jih avtobus ali kombi pripelje. In prav te naši učenci se že navsezgodaj ne pozabijo z varnostnim pasom pripeti in tako tudi oni znajo za svojo varnost med vožnjo ŽE SAMI poskrbeti.

Na poti upoštevamo navodila, ki jih je v lanskem letu prijazna policistka z nami delila. Rutke pa res v tretjem razredu niso več obvezne, a nikakor NE brezvezne. Še vedno si jo je pametno nadeti, saj nas bo lahko prav ona rešila, ker se v megli močno sveti!!!

SMO ŽE SKORAJ VSEVEDI V VARNI HOJI, PA PREPASANJU MED VOŽNJO, a mi želimo znati in vedeti več, saj novo znanje ni nikoli odveč!! Khm … kaj če bi koleščke na čevlje pripeli in v smeri nosa oddrveli??!???!?  LuckyLuka  http://www.luckyluka.si/  bi rekel STOP – najprej bo treba vso ‘rolersko sceno’ spoznati in se šele zatem VARNO z rolerji na pot podati.

Mi vsi vemo kaj so to rolerji. Ne vemo pa še čisto vseh rolerskih pravil, ki veljajo v prometu, kljub temu, da smo že debelih 8 ali celo 9  let na svetu.

Da nam bo vse jasno in da se bomo imeli na rolerjih zares krasno…. smo se odločili, da se bomo učiteljem rolanja prepustili, da nas bodo pravega rolanja naučili …. Nekateri od nas bomo znanje utrdili, poglobili, nadgradili, drugi pa se bodo rolanja od začetka učili… in to sploh ne bo vse … spoznali bomo tudi druge ‘koleščkarske švigal’ce’: skiro, long board idr.

Danes so vaši otroci prinesli domov obvestila, ki so namenjena VAM staršem. Dodajam povezavo na prijavo: http://www.luckyluka.si/prijavnice/program-rolam-torej-sem/

Mi smo že v nizkem štartu.  Za rolanje smo si rezervirali kar celo šolsko košarkarsko igrišče, ki bo za nekaj tednov postalo naše pravo ROLERIŠČE.

Spodaj dodajam še urnik rolanja – pridite nas pogledat – če bo sončno vreme, se bomo urnika 100% držali, če pa bo nebo ‘jokalo’ – bomo druge termine za izvedbo tečaja iskali…

ROLANJE V 3. RAZREDU

10.15.-11.00

3. šol. ura

11.15-12.00

4. šol. ura

12.05-12.50

5. šol. ura

SREDA,

30.9.2015

3. C 3. A 3. B

ČETRTEK,

1.10.2015

3. A 3. C 3. B

PETEK,

2.10.2015

3. B 3. A 3. C

TOREK,

6.10.2015

3. B 3. A 3. C
SREDA, 7.10.2015 3. C 3. B 3. A

 

POMLADNI TERMINI PA ŠE PRILETIJO NA NAŠO E-STRAN.

 

Če ne utegnete priti, pa le držite pesti, da bo v prihodnjih dneh sončno in da postanemo profesionalni roleristi doKONČNO!!

En lep pozdrav,

članek sem zapisala razredničarka 3.a razreda, Nina Taler.

Eno brezkoleščarsko pripravo na rolanje smo v tem tednu (22.9.2015) že imeli … galerija slik 

.

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost