Drage učenke in učenci

Prvi_olski_danLepo pozdravljeni ponovno v šoli. Upam, da so za vami prijetne počitnice, polne lepih doživetij in spominov, ki vas bodo greli do naslednjega poletja.

Pred nami je novo šolsko leto, za katerega želim, da bi bilo uspešno in nepozabno. Kakšno bo, pa je v veliki meri odvisno od vas. V šoli se bomo potrudili, da boste lahko v življenje odnesli čim več znanja. Čeprav vas včasih verjetno zajame občutek, da učitelji vlivamo v vaše glave učenost, za katero se pogosto zdi, da ne veste, kaj bi z njo, verjamem, da boste slej ko prej spoznali, da je znanje zaklad, ki ga ustvarjate sami s trdo voljo, vztrajnim in pridnim delom. To je tudi najboljša popotnica za vaše življenje, saj do uspehov lahko pridemo le po tej poti. Pomagajte drug drugemu, da boste dosegli vse tisto, kar v resnici zmorete. Vsi od prvega do zadnjega moramo imeti občutek, da pripadamo skupnosti, ki se imenuje Osnovna šola Škofja Loka-Mesto.

Zaupajte vase, kakor tudi v nas in vaše starše.

V letošnjem šolskem letu bomo na šoli namenili veliko pozornosti skrbi za okolje in zdravemu načinu življenja. Odmor za malico smo podaljšali za pet minut, da boste lahko malico v miru pojedli v razredu. S tem se je urnik zvonjenja do 3. ure nekoliko spremenil; predura se bo v letošnjem letu pričela ob 7. 10, prva ura ob 8.00 in druga ob 8. 50.

V šoli vam ponovno ponujamo veliko interesnih dejavnosti, dodali pa smo tudi nov izbirni predmet. Želim si, da bi vsak izmed vas našel dejavnost, ki bi ga osrečevala in mu koristno zapolnjevala prosti čas.

Naj vam v imenu vseh zaposlenih na osnovi šoli Škofja Loka -Mesto zaželim uspešno in nepozabno šolsko leto!

Doris Kužel, ravnateljica

Nagovor predsednika Türka ob prvem šolskem dnevu

Poslanica ministra Lukšiča ob začetku šolskega leta.

Galerija slik

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost