Tehniški dan za 2. razred

222234

V petek, 19. 3. 2010, so drugi razredi naše šole imeli tehniški dan. Obiskala sta nas akademska slikarka Maja Šubic in pesnik, pisatelj ter arhitekt Tomaž Vrabič. Otroke sta seznanila s tem kako nastane knjiga in v njej ilustracije ter besedilo. Zanimalo jih je in so oba z veseljem poslušali. Imeli so tudi delavnico risanja, ugibali so uganke, izžrebane pa so bile tudi nagrade.

Oba povabljena gosta sta v avli naše šole pripravila obsežno razstavo njunih del. Razstavljeni so bili originali  ilustracij ter knjige.

Obema povabljenima gostoma se zahvaljujemo za izčrpno podajanje njunega znanja. Otroci so od obiska veliko odnesli in vsi smo bili veseli da je tehniški dan tako lepo uspel.

Galerija slik                                                                                          Klara Kovačič

(Skupno 334 obiskov, današnjih obiskov 1)

komentarji 4

  1. Satly Manny pravi:

    Such sessions are very meaningful to students, they provide many opportunities to learn new things like stumble guys online have brought to students.

  2. timothyferriss pravi:

    Ta dogodek je očitno predstavljal priložnost za otroke, da se naučijo več o ustvarjalnem procesu pri nastajanju knjig in ilustracij ter da se retro bowl spoznajo z umetniškim delom Maje Šubic in Tomaža Vrabiča.

  3. michaelarrington pravi:

    Hvala za deljenje tega prispevka o tehniškem cookie clicker dnevu za 2

  4. wow, great post. it gave me a lot of useful information. I look forward to your next posts.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost