POKAL LOKA 2010

smucarTudi letos so bele strmine Starega vrha gostile mlade smučarje. Zbralo se jih je več kot 350 , iz 33 držav vsega svteta.

Med njimi je tekmovala tudi NIKA HAFNER, za katero je bil to prvi mednarodni nastop. Med mlajšimi deklicami je tako v slalomu kot veleslalomu zasedla 30. mesto.

Pri st. dečkih pa je nastopil MAJ MLAKAR. To je bil njegov drugi nastop na Pokalu Loka in prvi med st. dečki. Z visoko štartno številko 161 in v dodobra uničeni progi je v veleslalomu zasedel 32. mesto, v slalomu pa z isto štartno številko 13. mesto. S tem rezultatom je 3. slovenski ekipi priboril tudi 3 točke, kar  je na koncu zadostovalo za ekipno 9. mesto.

Rezultati…….

 

(Skupno 646 obiskov, današnjih obiskov 1)

komentarji 4

  1. Dieter pravi:

    The fact that this piece delivers such accurate information that is unusual in other publications constantly makes me delighted.
    octordle

  2. slither io pravi:

    wow, great post. it gave me a lot of useful information. I look forward to your next posts.

  3. Ekipa Slovenije je na koncu dosegla ekipno 9. mesto. To je dober rezultat, saj je bilo na tekmovanju več kot 350 tekmovalcev iz 33 držav.

  4. geometry pravi:

    Med starejšimi dečki je nastopil MAJ MLAKAR, geometry dash ki je zasedel 32. mesto v veleslalomu in 13. mesto v slalomu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost